Banner 7 september
Onderwijsinstellingen en gemeenten

Onderwijsinstellingen en gemeenten

Onderwijsinstellingen en overheden

Het brede cultuuraanbod bij jongeren brengen doet CJP al jarenlang in samenwerking met onderwijsinstellingen en lokale overheden. De verschillende partijen vinden elkaar in de doelstelling om meer jongeren kennis te laten maken met meer vormen van cultuur.

Om dit echt te kunnen realiseren zijn deze partnerschappen echt onontbeerlijk. Met de juiste partners rond de tafel

Onderwijsinstellingen en lokale overheden waar CJP mee samenwerkt vind je hier. Zij geven samen met CJP inhoud aan de BILL-bundel. Zin om samen de schouders te zetten onder een uitdagend project? Contacteer Stephanie - stephanie@cjp.be - 02/ 203 02 00

BILL organiseert ook events en campagnes op scholencampussen. Daar worden de activiteiten van andere (cultuur)organisaties in het zonlicht geplaatst en brengen we het aanbod letterlijk tot vlakbij onze doelgroep.  Als kers op de taart zorgt BILL telkens ook nog eens voor mooie voordelen met de BILL-deals. Bij BILL smelten we al deze wicked bits of happiness samen in de BILL-bundel.

Een overzicht van alle campusacties vind je op de Flickr-pagina van CJP Vlaanderen.

Voor meer informatie rond het organiseren van events op jouw locatie, contacteer klara@bill.be of renate@bill.be

CJP wil jongeren stimuleren om te studeren in het buitenland en studenten laten weten wat een periode in het buitenland concreet voor hen kan betekenen. Onder het motto “word man/vrouw van de wereld” brengen we persoonlijke verhalen van studenten die een geweldige tijd in het buitenland hadden (video, foto, tekst) en dagen we de studenten uit om ook man of vrouw van de wereld te worden. 

I.s.m. Hogescholen en Universiteiten produceerde en verdeelde BILL afgelopen 2 academiejaren een stadsgids met tips & tricks voor studenten met wilde buitenlandplannen:

Jaarlijks organiseert CJP verschillende workshops voor jongeren. Niet enkel reportersdagen voor BILL's reporters, zoals o.a. workshops rond festivalverslaggeving en de boekenbeurs, maar ook fotografieworkshops voor beginners én gevorderden.
In het verleden werden de fotografieworkshops steeds i.s.m. (culturele) partners georganiseerd als Erfgoeddag, Museumnacht Antwerpen, Museumnight Fever Brussel en Theater aan Zee.  

Wil jij ook samen met BILL een workshop organiseren? Contacteer klara@bill.be of renate@bill.be voor meer informatie!