Banner 7 september

Over CJP

CJP zet zich met een unieke combinatie van activiteiten in om 16- tot 30-jarigen warm te maken voor het brede culturele en vrijetijdsaanbod.

Onder het label BILL (www.bill.be) brengen we nieuws, boeken- en muzieklijstjes, quizzen, interviews, reviews en laten we zien waar jongeren zich in onderdompelen. Bij BILL vind je wat over garagebands, de leukste koffiebars, het programma van het NTGent, de nieuwste games en hoe een dag in het leven van een regisseur eruit ziet. We zetten alle middelen in om dit fraais op de juiste plek te krijgen met een State of the Art website, facebookpagina, youtubekanaal, twitter en de BILL-bundel.

BILL organiseert ook events en campagnes. Daar worden de activiteiten van andere organisaties in het zonlicht geplaatst en brengen we het aanbod letterlijk tot vlakbij onze doelgroep. Als kers op de taart zorgt BILL telkens ook nog eens voor mooie voordelen met de BILL-deals. Bij BILL smelten we al deze wicked bits of happiness samen in de BILL-bundel.

BILL geeft CJP zijn werking ook een internationale dimensie. We brengen het buitenland een beetje dichterbij door maandelijks een nieuwsbrief (BILL-abroad) met de nieuwste hotspots, sporttrends, bars, zomerfestivals, cultuur, events, mode en hangouts de wereld in te sturen. De BILL-bundel bevat ook een European Youth Card die staat voor talloze kortingen en voordelen in Vlaanderen, Brussel en Europa. 

Samen met 60 reporters, zet het CJP-team elke dag alles op alles om op zoek te gaan naar een fris onderwerp, een creatieve invalshoek of nieuws, heet van de naald.